Ministar Stefanović objavio koliko je pripadnika MUP - a ZARAŽENO KORONA VIRUSOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 22:19

Ministar Stefanović objavio koliko je pripadnika MUP - a ZARAŽENO KORONA VIRUSOM

Među žrtvama korone je i radnik policije, muškarac star 58 godina.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je 31 pripadnik MUP-a zaražen novim virusom korona, dok je oko 900 u samoizolaciji.

Stefanović je naveo da je danas među žrtvama korone i pripadnik MUP-a, star 58 godina, koji je u tom poslu bio 34 godine, dodajući da će se država potruditi da pomogne njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodici.

Prema ministrovim rečima, policija se dobro organizovala od početka epidemije korona virusa, ističući da bi bilo mnogo više zaraženih policajaca da nisu na vreme preduzete mere.

- Pogranična policija je od početka bila opremljena maskama i rukavicama. Nismo u početku imali dovoljno maski za svih 40.000 ljudi, ali svi oni koji su bili na teretnu i u kontaktu sa ljudima, imali su zaštitnu opremu - rekao je Stefanović.

Ističe da je MUP još u novembru poručio jedan deo maski i rukavica, što i spada u redovnu nabavku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.