Milica Todorović i Slavica Ćukteraš pozitivne na korona virus, zajedno u izolaciji

Izvor: Tracara.com, 02.Jul.2020, 11:27

Milica Todorović i Slavica Ćukteraš pozitivne na korona virus, zajedno u izolaciji

Milica Todorović i Slavica Ćukteraš među poslednjim su zvezdama koje su obolele od korona virusa, prenose domaći mediji. PR tim Slavice potvrdio je juče da je pevačica pozitivna na covid-19, ali da njeno stanje nije dobro. “Tačno je, Slavica je pozitivna na koronavirus. Preuzela je sve potrebne mere, a trenutno svakodnevno prima infuzije jer se ne oseća najbolje. Naravno, nadamo se da će sve biti u najboljem redu uskoro i da će se vratiti poslu spremnija nego ikada,” poručili >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su iz pevačicine PR službe. Nešto kasnije, da je pozitivna potvrdila je za Blic i Milica Todorović. Pevačica Milica Todorović rekla je za “Blic” da je pozitivna na korona virus, nakon što je objavljeno da je i njena koleginica i drugarica Slavica Ćukteraš takođe zaražena!“Uradila sam test kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno, a test je pokazao da sam pozitivna,” kazala je Milica na početku. “Do juče sam se osećala dobro, nisam znala da imam koronu, ali sam danas već počela da osećam prvi simptom, povišenu temperaturu,” dodala je Todorovićeva. “U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne,” zaključila je ona. The post Milica Todorović i Slavica Ćukteraš pozitivne na korona virus, zajedno u izolaciji appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Posle HIT snimka, zajedno u IZOLACIJI!

Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2020

Pevačice Milica Todorović i Slavica Ćukteraš testirale su se na korona virus. Rezultati su stigli, a obe pevačice pozitivne su na Covid-19. PRIDRŽAVAJU SE PRAVILA! Poslednjih nekoliko dana Milica je provodila vreme u društvu Slavice Ćukteraš, za koju se potvrdilo da je pozitivna na korona virus....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.