Mesi se nije pojavio na testiranju na korona virus u trening centru Barselone (VIDEO)

Izvor: Beta, 30.Avg.2020, 13:43

Mesi se nije pojavio na testiranju na korona virus u trening centru Barselone (VIDEO)

Fudbaler Barselone Lionel Mesi nije se danas pojavio na testiranju ekipe na korona virus, zbog čega se spekuliše da će jedan od najboljih igrača svih vremena uskoro napustiti Kamp Nou.Barselona je saopštila da je Mesi jedini igrač koji nije podvrgnut testiranju u klupskom trening centru. Ekipa će u ponedeljak početi pripreme uoči početka sezone.Klub je takodje ponovio stav da neće pregovarati o preranom puštanju Mesija, već da će se predsednik Djozep Bartomeu sastati sa Argentincem samo povodom potpisivanja novog ugovora, na još jednu sezonu.Mesi je prošle nedelje obavestio klub da želi da ode, ali Barselona namerava da ga zadrži do kraja ugovora, do juna 2021. godine.Barselona je saopštila da ne pregovara ni sa jednom klubom o transferu.Mesi je u klub poslao dokument sličan telegramu. On se pozvao na klauzulu u ugovoru koja mu omogućava da besplatno napusti klub na kraju sezone, ali uprava tvrdi da je ta klauzula istekla. Slučaj bi mogao da se reši na sudu, a Mesi će tvrditi da je klauzula važeća jer je i sezona bila produžena zbog pandemije korona virusa.Spekuliše se da je Mesi najbliži prelasku u Mančester siti, gde bi ponovo mogao da saradjuje sa trenerom Pepom Gvardiolom, sa kojim je osvojio brojne trofeje ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mesi se nije pojavio na testiranju na korona virus u trening centru Barselone

Izvor: Danas, 30.Avg.2020

Fudbaler Barselone Lionel Mesi nije se danas pojavio na testiranju ekipe na korona virus, zbog čega se spekuliše da će jedan od najboljih igrača svih vremena uskoro napustiti Kamp Nou.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.