Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Apr.2020, 00:40

Meridianbet: Novi način uplate – Pozovi nas i dolazimo – beskontaktna uplata depozita!

Novonastala situacija zahteva i rešenja u skladu sa njom, a Meridianbet ispred svega ima jedno – bezbednost svojih igrača u teškim vremenima. Zato je spreman potpuno novi način uplate/isplate u Meridianu, kojim se mogućnost dobijanja ili širenja virusa korona smanjuje na minimum. O čemu se tačno radi, sigurno vas zanima? Sada možete da uplatite ili … Članak Meridianbet: Novi način uplate – Pozovi nas i dolazimo – beskontaktna uplata depozita! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

DANAS OBJAVLJENO! Zarada bukvalno dolazi na kućnu adresu - vaše je samo da se prijavite

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020

Novonastala situacija zahteva i rešenja u skladu s njom, a Meridian ispred svega ima jedno - bezbednost svojih igrača u teškim vremenima...Zato je spreman potpuno novi način uplate/isplate u Meridianu, kojim se mogućnost dobijanja ili širenja koronavirusa smanjuje na minimum. O čemu se tačno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.