Izvor: Blic, 06.Apr.2020, 11:28

Mađarska poslala Srbiji maske i zaštitna odela

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da je Mađarska poslala značajnu donaciju i medicinsku pomoć u vidu 200.000 maski i 10.000 zaštitnih odela kao pomoć našem zdravstvenom sistemu u borbi protiv pandemije korona virusa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joksimović: Mađarska poslala 200.000 maski i 10.000 zaštitnih odela

Izvor: Danas, 06.Apr.2020

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da je Mađarska poslala 200.000 maski i 10.000 zaštitnih odela, kao pomoć zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv pandemije korona virusa.

Nastavak na Danas...

Od novca EU, Srbija do sada kupila 75 respiratora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020, 10:18

Srbija je za sada od novca koji je odobrila EU kupila 75 respiratora, koji još nisu dopremljeni u našu zemlju, ali su kupljeni i plaćeni, izjavila je danas ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović objašnjavajući da još uvek nisu dopremljeni zbog brojnih ograničenja, kao i izvoznih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.