Lopovi ne odustaju, tri puta ih opljačkali u poslednje dve sedmice!

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 17:01

Lopovi ne odustaju, tri puta ih opljačkali u poslednje dve sedmice!

Može li iko da im stane na put?

Lopovi su treći put u dve sedmice provalili i opljačkali prostorije košarkaškog kluba Gostivar, objavio je danas lokalni portal "Gostivar pres".

Kako se navodi, u prostorije makedonskog prvoligaša iz Gostivara tri puta je provaljeno u poslednjih 15 dana i odnet je deo klupske opreme, sportski rekviziti i dokumentacija, a prve dve provale su prijavljene policiji.

Prostorije košarkaškog kluba Gostivar se nalaze pod tribinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sportske sale "Mladost", koja je  zatvorena zbog mera u borbi protiv pandemije korona virusa, medju kojima je i ograničavanje kretanja.

"Ni to nije sprečilo drske lopove, ne samo da nasilno uđu unutra, već i da oštete unutrašnjost i spoljašnjost sportskog objekta grafitima i škrabotinama", naveo je "Gostivar pres" (gostivarpress.mk).

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Treći put opljačkan makedonski klub u doba koronavirusa

Izvor: B92, 07.Apr.2020

Lopovi su treći put u dve sedmice provalili i opljačkali prostorije košarkaškog kluba Gostivar...U prostorije makedonskog prvoligaša iz Gostivara tri puta je provaljeno u poslednjih 15 dana i odnet je deo klupske opreme, sportski rekviziti i dokumentacija, a prve dve provale su prijavljene policiji...Prostorije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.