Lekari pokazali čeličnu disciplinu i izdržljivost Stefanović otkrio kakvo je stanje zdravstvenog sistema Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 20:42

"Lekari pokazali čeličnu disciplinu i izdržljivost" Stefanović otkrio kakvo je stanje zdravstvenog sistema Srbije

Pritisak korona virusa je na čitavo zdravstvo u Srbiji

Ministar obrane Nebojša Stefanović zahvalio je danas lekarima koji rade u vojnom, redovnom zdravstvu, ali i u kovid sistemu ističući da su pokazali čeličnu disciplinu i snagu da pomognu svim pacijentima.

On je rekao da VMA radi 24 sata i dodao da postoji pritisak u celom sistemu zdravstva.

Stefanović je odgovarajući na pitanja poslanika Dragana Markovića u Skupštini Srbije rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vojska najsnažniji garant bezbednosti i da se mora nastavljati opremanje vojske i razmišljati o standardu.

- Razgovarao sam o tome sa predsednikom i nadam se da će u narednom periodu vojska imati više podrške i da nastavimo još intenzivnije sistem opremanja. Čvrsta vojska i čvrsto vojno zdravstvo pokazuju da je to zdav deo sistema i itekako može da bude na liniji sa narodom i podrži ga u teskim vremenima - rekao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.