Lalana još malo u Liverpulu, produžio ugovor da podigne pehar

Izvor: RTS, 09.Jun.2020, 14:35

Lalana još malo u Liverpulu, produžio ugovor da podigne pehar

Adam Lalana je potpisao novi, kratkoročni ugovor sa Liverpulom (do kraja jula), kako bi u crvenom dresu dočekao kraj čudne, produžene "korona" sezone.
Lalana će tako proslaviti titulu i oprostiti se od Enfilda.

"Ovako treba da bude. Srećan sam što će biti sa nama da završimo posao i da dobije oproštaj kakav zaslužuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ne mogu da nađem reči kojima bih na pravi način objasnio njegov značaj za klub, otkako sam ja ovde", rekao je trener Liverpula Jirgen Klop.
Lalana je u Liverpul došao iz Sautemptona 2014. godine i odigrao 178 utakmica za "redse".
Liveprul pred nastavak sezone ima 25 bodova više od drugoplasiranog Mančester sitija.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vajnalduma čeka dugogodišnji ugovor sa Liverpulom, najmanje do 2024.

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020

Gardijan piše da će Holanđanin ostati još dugo na Enfildu, dok je Adam Lalana potpisao kratkoročni ugovor kako bi ostao do kraja sezone u klubu..Žoržinjo Vajnaldum će najverovatnije produžiti ugovor sa Liverpulom. Britanski Gardijan piše da će reprezentativac Holandije potpisati ugovor najmanje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.