Region: U Crnoj Gori smrtnost od korone povećana 70 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 08:33

Region: U Crnoj Gori smrtnost od korone povećana 70 odsto

U Crnoj Gori je od posledica virusa korona u februaru preminulo 210 građana, od čega juče 12, što je u odnosu na januar povećanje 70 odsto, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje.

U Crnoj Gori je od početka epidemije preminulo 1.015 inficiranih kovidom.

Da epidemija i pored strožih mera, zaključavanja osam gradova i zatvaranja ugostiteljskih objekata, uzima maha pokazuje sve veće opterećenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kapaciteta bolnica i rast broja inficiranih, prenosi RTCG.

U Kliničkom centru se, prema jučerašnjim podacima, leči rekordan broj -131 zaraženi pacijent, a u kovid bolnici u Baru 113. U te dve ustanove u kritičnom stanju se nalazi čak 100 obolelih.

Nove mere kojim se zaključavaju Podgorica, Nikšić, Cetinje, Herceg Novi, Ulcinj i Plužine na snazi su od danas, dok od pre dve sedmice važe u Budvi i Tivtu. Na snazi je i zabrana rada ugostiteljskih objekata u tim gradovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNA STATISTIKA U CRNOJ GORI: Smrtnost od korone u februaru povećana 70 odsto

Izvor: Kurir, 02.Mar.2021

U Crnoj Gori je od posledica virusa korona u februaru preminulo 210 građana, od čega u ponedeljak 12, što je u odnosu na januar povećanje 70 odsto, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje.

Nastavak na Kurir...

Španija: Četiri miliona ljudi bez posla

Izvor: Capital.ba, 02.Mar.2021

MADRID – Tokom prošlog mjeseca broj nezaposlenih u Španiji dostigao je četiri miliona, zvanični su podaci Ministarstva rada. izvor: N1 Prema objavljenim podacima, stopa nezaposlenosti porasla je za 1,12 odsto u odnosu na prethodni mjesec. Stopa nezaposlenosti u porastu je peti mjesec zaredom. Broj...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.