LIGA EVROPE: Đavoli rasterećeni dočekuju Sosijedad koji će pokušati da naprave ČUDO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 12:20

LIGA EVROPE: Đavoli rasterećeni dočekuju Sosijedad koji će pokušati da naprave ČUDO!

Šesnaestina finala prestižnog takmičenja.

U šesnaestini finala Lige Evrope očekuje nas duel na Old Trafordu u kome će Mačester junajted pokušati da "dokusuri" španski Real Sosjedad. U prvom meču, koji se zbog novog soja korona virusa odigrao u Torinu, crveni đavoli su slavili rezultatom 0:4.

Ekipa Ole Gunara Solskjera je u dobroj fomri ove sezone i što se tiče domaćeg prvenstva u kome su pre ovog duela savladali Njukastl sa 3:1 i tako sa osvojena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri boda zadržali drugo mesto na tabeli dok im za vrat diše Lester koji deli isti broj bodova sa đavolima ali gol razlika je presudna.

Englezi jednom nogom u narednoj rundi, ali 4:0 sa gostovanja svedoči koliko su u stvari bolji. Odmoriće neke igrače,  ali mami kec za kvotu 2,10. Tip 3+, a Španci nemaju šta da čekaju, vredan je kvote 1,65. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Mančester junajted – Real Sosijedad.

Treba napomenuti i da Mančester nakon ovog meča očekuje meč sa ljutim rivalom Čelsijem koji je nakon četiri vezane pobede remizirao sa Sautemptonom.

S' tim u vezi može se i očekivati da Solskjer neće umarati ključne igrače zbog odmora pred važan duel na Stamfod briždu.

Španska ekipa u Mančester dolazi nakon ubedljive pobede u domaćoj La Ligi protiv Alavesa rezultatom 4:0. Pobedom su opstali na petoj poziciji.

Težak zadatak, moglo bi se reće i nemoguć je pred ekipom Sosjedada, ali ono što obećava dobru utakmicu je rasterećenost i igra na sve ili ništa.

Meč je na programu od 21:00.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.