LEPE VESTI! Tom Henks se oglasio: Evo kako se oseća i gde se leči od KORONA VIRUSA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPE VESTI! Tom Henks se oglasio: Evo kako se oseća i gde se leči od KORONA VIRUSA (FOTO)

Stabilizovalo se sve.

Glumac Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson vratili su se u Ameriku nakon što su bili u izolaciji u Australiji zbog korona virusa.

Glumački i bračni par testirani su na korona virus početkom meseca, kada su počeli da osećaju prve simptome bolesti. Oni su bili u Australiji gde je Henks trebalo da počne snimanje filma.

S obzirom na okolnosti, posle odrađenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << testova, oni su morali neko vreme da provedu u Australiji. Konačno, uspeli su da se vrate u Ameriku, te je glumac novosti podelio sa svima preko društvenih mreža.

pic.twitter.com/f6wLTkz90m

— Tom Hanks (@tomhanks) March 28, 2020

- Kod kuće smo i kao i ostali Amerikanci, nastavljamo sa socijalnim distanciranjem. Mnogo, mnogo hvala svima u Australiji koji su se brinuli o nama. Njihova briga je i omogućila naš povratak u SAD. I mnogo hvala svima vama koji ste nam slali pozitivne želje. Riti i meni su mnogo značile - napisao je Henks.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.