Kraljica Elizabeta prvi put u javnosti nakon 7 meseci, u pratnji princa Vilijama: Dočekani oštrim kritikama! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 28.Okt.2020, 03:13

Kraljica Elizabeta prvi put u javnosti nakon 7 meseci, u pratnji princa Vilijama: Dočekani oštrim kritikama! (FOTO)

Iako je britanska vlada propisala da je nošenje maski obavezno, čini se da to ne brine ni kraljicu ni budućeg naslednika trona
Prvi puta od marta ove godine kraljica Elizabeta II pojavila se na nekom javnom događaju, van kraljevske rezidencije, a javnost je ostala šokirana činjenicom da 94-godišnja vladarka nije nosila zaštitnu masku uprkos pandemiji korona virusa.
Da stvar bude još gora, u lošem primeru ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sledio i unuk, budući prestolonaslednik princ Vilijam.
Što se Vilijama tiče, ovo je poprilično čudan potez, budući da se na prethodnim događajima uredno pojavljivao s maskom na licu, a kraljica, zbog svojih poznih godina, i te kako bi trebalo da strahuje da se ne zarazi.








View this post on Instagram















The Queen, accompanied The Duke of Cambridge, this morning visited the Defence Science and Technology Laboratory (Dstl), Porton Down, and formally opened the new Energetics Analysis Centre. The Energetics Analysis Centre is a state-of-the-art building from which hundreds of scientists conduct research and analysis to protect the UK against terrorist and criminal threats relating to explosives. The Queen and The Duke viewed a demonstration of a Forensic Explosives Investigation and met staff employed in Counter Terrorism and Security, as well as Dstl staff and members of the military involved in identifying the nerve agent and subsequent clear up of the Novichok incident of 2018. In recognition of their work The Duke presented the Firmin Sword of Peace to representatives of Headquarters South West (The regional Army command headquarters of the south west of England.) Her Majesty and His Royal Highness also spoke to scientists providing vital support to the UK response of the COVID-19 pandemic, working in analytic research areas and deploying microbiologists to NHS hospitals to increase testing capacities.
A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Oct 15, 2020 at 4:54am PDT

Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde kako su se Elizabeta i Vilijam ipak pridržavali nekih pravila – od socijalne distance (iako neke fotografije pokazuju suprotno) preko toga da se događaj većinom odvijao napolju, a ne u zatvorenom prostoru, a i svi prisutni morali su da se testiraju na Covid-19.
Iako britanska vlada zahteva da se maske nose, pogotovo u zatvorenim prostorima, kao i da se održava socijalna distanca, kraljica se očito time ne zamara, pa ni podatkom da je vlada najavila kazne za sve one koji to ignorišu.
Inače, kraljica Elizabeta II još je u martu napustila Bakingemsku palatu i otišla sa 99-godišnjim suprugom, princem Filipom, u samoizolaciju u dvorac Vindzor. Od tada je viđena na samo dva događaja – proslavi Trooping the Colour u junu i na svečanoj ceremoniji proglašenja Sir Toma Mura vitezom.
tportal.hr


The post Kraljica Elizabeta prvi put u javnosti nakon 7 meseci, u pratnji princa Vilijama: Dočekani oštrim kritikama! (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.