Korona virus i dalje se ne zaustavlja u Zlatiborskom okrugu: Dve nove žrtve iz Priboja

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020, 16:00

Korona virus i dalje se ne zaustavlja u Zlatiborskom okrugu: Dve nove žrtve iz Priboja

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 2.110 slučajeva infekcije virusom COVID-19.

Od pristiglih rezultata osoba koje su prethodnih dana testirane, sa područja Zlatiborskog okruga, potvrđeno je 27 novih slučajeva pozitivnih na virus COVID-19: Prijepolje  7, Užice  6, Priboj 5, Nova Varoš 3, Sjenica 2, Arilje 1, Bajina Bašta 1, Kosjerić 1 i Požega 1.

Prema izveštajima dobijenim iz zdravstvenih ustanova preminulo je još dve osobe sa teritorije Zlatiborskog okruga – jedna ženskog i jedna muškog pola iz

Priboja. Od posledica infekcije ovim virusom do sada je preminulo 59 osoba.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dve osobe iz Priboja preminule od posledica kovid infekcije 

Izvor: Danas, 31.Jul.2020

Žena i muškarac iz Priboja su preminuli od posledica infekcije korona virusom. U tom gradu je, od početka epidemije, umrlo 14 građana, što je najviše u celom Zlatiborskom okrugu. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.