Korona ušla u kuršumlijske vrtiće, naređeno zatvaranje pojedinih objekata

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2020, 10:26

Korona ušla u kuršumlijske vrtiće, naređeno zatvaranje pojedinih objekata

Nakon što je otkriveno da su 3 vaspitačice Predškolske ustanove "Sunce“ u Kuršumliji pozitivne na korona virus, Opštinski štab za vanredne situacije naredio je zatvaranje pojedinih objekata u kojima su one radile.

Od 4 osobe koje su testirane 6. jula, 3 su pozitivne, potvrdila je direktorka kuršumlijskog Doma zdravlja Uranija Petrović.

Pozitivne osobe na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << korona virus su vaspitačice iz obdaništa - rekla je Petrovićeva.

Da su vaspitačice pozitivne potvrdili su i u Štabu za vanredne situacije koji je doneo odluku o prekidu rada pojedinih objekata Predškolske ustanove "Sunce“.

Na predlog koji je uputila Predškolska ustanova "Sunce“ Opštinskom štabu za vanredne situacije, na telefonskoj sednici održanoj 7. jula, doneta je naredba za obustavu redovnog rada u osmoj grupi objekta "Sunce“ i redovnog rada celog objekta "Čarolija“ do daljeg - saopštavaju iz Štaba.

Kako dodaju, naredba je doneta kako bi se smanjio rizik od širenja zarazne bolesti, a prema poslednjim podacima, 69 građana Kuršumlije je pozitivno na korona virus.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.