KORONA DIVLJA I U ZATVORIMA: Virus zatvorenicima doneo posetilac, uvedene nove preventivne mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 16:59

KORONA DIVLJA I U ZATVORIMA: Virus zatvorenicima doneo posetilac, uvedene nove preventivne mere

Uvedene su određene preventivne mere

U hrvatskom zatvorskom sistemu korona virusom je zaraženo 82 zatvorenika, dok je 106 u samoizolaciji, rekao je danas u Splitu ministar pravosuđa Ivan Malenica.

Ministar je rekao da su zbog toga uvedene određene preventivne mere, koje se odnose na posetu zatvorenicima.

Smatra da se može biti zadovoljan brojem vakcinisanih u zatvorima, kada je reč o zatvorenicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i službenicima, ali će, dodao je, preduzimati mere sa ciljem sprečavanja daljeg širenja zaraze među zatvorenicima, prenela je Hrvatska radio-televizija.

Malenica je rekao i da je virus u zatvor u Remetincu "ušao" preko posete zatvoreniku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Hrvatskoj 82 zatvorenika zaražena virusom korona

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2021, 07:24

ZAGREB - Hrvatski ministar pravosuđa Ivan Malenica izjavio je da su u zatvorskom sistemu 82 zatvorenika zaražena kovidom i da se preduzimaju mjere na sprečavanju širenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.