Izvor: RTS, 03.Feb.2021, 01:07

Korona u Crvenoj zvezdi, odložen meč u Kaunasu

KK Crvena zvezda obavestila je javnost da su nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred put ekipe na utakmicu 24.kola Evrolige sa Žalgirisom u Kaunasu, identifikovana su četiri pozitivna nalaza na koronavirus.
U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je u utorak podvrgnuta novim testiranjima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i laboratorijskim ispitivanjima, nakon čega su pozitivni hitno stavljeni na mere kućne izolacije.

Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je hitno i Evroliga. Nakon pregleda kompletne dokumentacije i svih rezultata, medicinski tim Evrolige doneo je odluku da odloži meč 24. kola sa Žalgirisom u Kaunasu koji je trebalo da odigra u četvrtak od 19 časova.
Crvena zvezda će o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima blagovremeno obavestiti javnost.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.