Korona po gradovima: Haos u Beogradu, nestabilno u još nekoliko gradova

Izvor: B92, 21.Okt.2020, 15:18

Korona po gradovima: Haos u Beogradu, nestabilno u još nekoliko gradova

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je zabeleženo 512 novozaraženih, a skoro polovina, tačnije 240 slučajeva, prijavljeno je u Beogradu.

Prestonica je već nedeljama ubedljivo prva na listi gradova kada su u pitanju novoprijavljeni slučajevi.

Iza nje se nalazi Kragujevac sa 26 zaraženih, Novi Sad sa 18, dok je u Valjevu i Vranju 17 odnosno 14 novih slučajeva. Jedino još Aleksandrovac ima preko 10 prijavljenih slučajeva, tačnije njih 11.

Svi ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju jednocifrene brojeve novozaraženih, pa tako u Nišu i Prokuplju danas imamo po devetoro zaraženih, u Kraljevu osam, Kruševcu i Loznici šest. U Zrenjaninu, Boru, Novom Pazaru i Raškoj je prijavljeno pet slučajeva.

U svim ostalim mestima broj novozaraženih je manji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.