Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2020, 23:00

Korona muči evroligaše: Pozitivni testovi u Panatinaikosu i Efesu

Žalgiris od sada bez navijača

Novi problemi za evroligaše i evropsku košarku. Panatinaikos i Anadolu Efes objavili su da imaju nove pozitivne testove u svojim timovima.

Panatinaikos će u sledećoj utakmici igrati 29. oktobra kada bi trebalo da gostuje Zenitu u Rusiji. Tim iz Sankt Peterburga je odigrao poslednju utakmicu 9. oktobra pre nego što je talas virusa zapljusnuo skoro ceo roster.

Anadolu Efes je takođe objavio da ima pozitivnih. On je registrovan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u današnjem testiranju, a ovaj turski tim bi sledeći meč Evrolige trebalo da igra 30. oktobra protiv Olimpijakosa u Grčkoj.

Efes je najabio da će opet odraditi testove pre utakmice protiv tima iz Pireja.

Koliko stvari nikako ne postaju jednostavnije, već suprotno, govori i primer Žalgirisa. Posle novih tamošnjih državnih mera, tribine će biti zatvorene za navijače ubuduće. Kaunas je bio barem jedno mesto gde je sve izgledalo kao nekada, pa barem pod maskama, ali sada ni to neće biti slučaj.

Da nezgoda po Žalgiris bude veća, njihova naredna utakmica kod kuće je zakazana za 6. novembar protiv Real Madrida. Biće to pred praznim tribinama.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.