Korona izazvala haos u Segundi, Deportivo ispao i traži poništenje lige!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 00:12

Korona izazvala haos u Segundi, Deportivo ispao i traži poništenje lige!

Deportivo iz La Korunje će naredne sezone, ipak, igrati u trećem rangu...

Tužna sudbina Deportiva iz La Korunje.

Ekipa koja je svojevremeno igrala i završnicu Lige šampiona, sada će morati da igra po španskim selima i to u trećem rangu takmičenja.

Trebalo je danas da se bore za goli opstanak, ali nisu uspeli ni da igraju meč protiv Fuenlabrade (koja se borila za plej-of), ali ni da izbore opstanak pošto im ni ostali rezultati nisu išli na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ruku.

Koronavirus je napravio veliki problem Fuenlabradi koja ima 12 zaraženih i odlukom La Lige utakmica je odložena što je razbesnelo skoro sve, posebno Deportivo.

Razlog je jasan, sada Deportivo nema za šta da igra, dok Fuenlabrada ima, pa su tako klubovi koji su se borili za plej-of ugroženi.

To je stvorilo inicijativu pojedinih da se liga poništi, ali naravno da taj film nećemo gledati, već ćemo gledati Deportivo u trećem rangu takmičenja...

Pored njih, ispala je i Numansija našeg Zlatanovića koji je postigao gol sezone, kao i Ekstramadura i Santander.

Ueska i Kadiz ulaze direktno u Primeru, a u plej-of idu Saragosa, Almerija, Đirona i Elče.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.