Korona hara Moravičkim okrugom: U ČAČKU NAJVIŠE ZARAŽENIH, 48 pacijenata u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 09:13

Korona hara Moravičkim okrugom: U ČAČKU NAJVIŠE ZARAŽENIH, 48 pacijenata u bolnici

Dve osobe su preminule ove nedelje

Broj obolelih od korona virusa povećava se i u Moravičkom okrugu. Od 45 pristiglih rezultata, kod osam je potvrđen COVID-19.

Ove nedelje u Čačku su život izgubile dve osobe, a više od 70 osoba je u izolaciji.

Na kovid odeljenju čačanske bolnice ima 48 pacijenata. Lekari apeluju na hronične bolesnike da se javljaju u ustanove primarne zdravstvene zaštite.

Oni koji imaju temperaturu, kašalj i bol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u grlu, treba da se jave u ambulantu doma zdravlja gde mogu da im se urade brzi test i pi-si-ar test.

Od početka juna u Moravičkom okrugu je zaraženo 99 pacijenata, a najviše inficiranih je u Čačku.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raste broj zaraženih i u Šapcu, grad sutra donosi odluku o vanrednoj situaciji

Izvor: Blic, 03.Jul.2020

U Mačvanskom okrugu virus korona potvrđen je kod još 21 osobe, od čega 14 u Šapcu, pet u Loznici, i po jedna u Koceljevi i Bogatiću. Ukupan broj zaraženih virusom korona u Šapcu je 210, a u kovid ambulantu u tom gradu juče se javio rekordan broj pacijenata, oko 170.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.