Ko se najbolje, a ko najgore obukao na dodeli Američkih muzičkih nagrada?

Izvor: Tracara.com, 23.Nov.2020, 09:35

Ko se najbolje, a ko najgore obukao na dodeli Američkih muzičkih nagrada?

Ova godina nam je oduzela mnogo toga, ali čini se da i dalje opstaju – crveni tepisi. Sinoć je održana manifestacija Američke muzičke nagrade, jedna od najvažnjih dodela u SAD-u, koja se tradicionalno održava u Microsoft teatru u Los Anđelesu. Iako su mnogi bili zabrinuti zbog ovog događaja i pandemije korona virusa, producenti su se potrudili da nas ubede da nema potrebe za panikom i da je sve pod kontrolom. I zaista, ovo je jedna od retkih dodela nagrada koja je izgledala „normalno“. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nastavku pogledajte šta su zvezde nosile sinoć. Ko se najbolje, a ko najgore obukao?   The post Ko se najbolje, a ko najgore obukao na dodeli Američkih muzičkih nagrada? appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Džej Lo sve zasenila: Drskim nastupom privlačila poglede publike FOTO

Izvor: B92, 23.Nov.2020

Svečana dodela Američkih muzičkih nagrada (AMA's) održana je u nedelju u Los Anđelesu. a nastup koji je sve ostavio bez reči izvela je Dženifer Lopez, kojoj se na sceni u jednom trenutku pridružio Maluma, sa kojim Džej Lo sarađuje na hitovima "Pa' Ti” i “Lonely”...Za seksi izgled pevačice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.