Kisić Tepavčević: Beograd na dobrom putu da bude prvi koji će stvoriti barijeru za širenje virusa

Izvor: Danas, 02.Apr.2021, 18:55

Kisić Tepavčević: Beograd na dobrom putu da bude prvi koji će stvoriti barijeru za širenje virusa

Članica Kriznog štaba za suzbijanje epidemije virusa korona epidemiolog Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je sa trećinom punoletnih građana koji su revakcinisani, Beograd "na dobrom putu" da bude jedan od prvih gradova u Srbiji koji će stvoriti epidemiološju barijeru za širenje virusa. 

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

IZRAEL JE PRIMER KOJI SLEDIMO: Srbija druga po broju revakcinisanih, ovo je brojka koju priželjkujemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2021

Srbija je po broju revakcinisanih građana na drugom mestu, posle Izraela, koji se sada potpuno otvara nakon što je broj revakcinisanih građana u toj zemlji premašio 60 odsto, rekla je danas epidemiolog i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević...- Možemo da pokažemo da se to može desiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.