Kao u novembru - Hitna prevozila cele noći

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 08:14

Kao u novembru - Hitna prevozila cele noći

Beograd -- Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 106 intervencija, od kojih osam na javnom mestu, a veći deo posla bilo je zbrinjavanj pacijenata obolelih od kovida.

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, tokom noći bilo je mnogo interkliničkih transporta pacijenata obolelih od kovida. Osim toga, za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici.

Indikativno je da je pred eksploziju brojeva novoobolelih od korone u novembru najpre Hitna pomoć počela da prijavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veliki broj interkliničkih transporta ka kovid-bolnicama.

Već danima epidemiolozi Kriznog štaba upozoravaju da su nam bolnice pune, a juče je rečeno i da će se oboleli od kovida iz Beograda i okolnih mesta slati u Kruševac, jer u glavnom gradu više nema mesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Troje povredjeno u udesima tokom noći

Izvor: Beta, 09.Mar.2021

Beogradska Hitna pomoć tokom noći imala je 108 intervencija, od toga devet na javnom mestu a izmedju ostalog zbrinuto je troje ljudi povredjenih u saobraćajnim nesrećama.Kako je jutros rečeno agenciji Beta u toj službi, mladić od 18 godina povredjen je teže, a druga osoba lakše u udesu sinoć...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.