KORONA VIRUS NE POSUSTAJE: Uprkos vakcini porast osoba inficiranih kovidom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 09:13

KORONA VIRUS NE POSUSTAJE: Uprkos vakcini porast osoba inficiranih kovidom!

U Indiji je doslo do naglog porasta broja zaraženih, jer je prema podacima ministarstva zdravlja zabeleženo 16.738 novih infekcija koronavirusom u danu, što je najveći dnevni bilans još od 29. januara

Agencija navodi da je više od polovine novih slučajeva registrovano u najrazvijenijoj indijskoj državi Maharaštra i njenom glavnom gradu Mumbaju, u kome je u sredu otkriveno rekordnih 8 807 slučajeva Kovid 19.

Indija je od početka pandemije prijavila 11,05 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << infekcija novim koronavirusom, što je drugi najveći broj na svetu odmah iza SAD, a novi dnevni porasti slučajeva koji se trenutno beleže dolaze nakon prilično epidemiološki stabilnog perioda u zemlji poslednjih nekoliko meseci.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radojević apeluje na građane da se pridržavaju mera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021

Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević apelovao je na građane da se maksimalno pridržavaju propisanih mera prevencije u cilju sprečavanja i suzbijanja širenja zaraze korona virusa...Kako se navodi u saopštenju, u prethodnih nekoliko dana u teritoriji Severnoj Mitrovici zabeležen je porast...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.