KORONA VIRUS JE BIOLOŠKO ORUŽJE?! Danica Grujičić progovorila o TABU TEMI o kojoj svetski lideri ćute!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KORONA VIRUS JE BIOLOŠKO ORUŽJE?! Danica Grujičić progovorila o TABU TEMI o kojoj svetski lideri ćute!

U Srbiji je trenutno 659 slučajeva obolelih od korona virusa.

Deset ljudi je preminulo, a 42 izlečeno.

Prema rečima Darije Kisić Tepavčević, epidemiologa Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", korona virus je potpuno nov virus na koji smo svi osetljivi, rekla je ona u emisiji TV Prva "Prva tema". Svi obolevamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez obzira na uzrast, pol i sve drugo karakteristike.

U emisiji su gosti bili: prof.dr Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, prof.dr Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", doc.dr Ivana Milošević, zamenica direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS i prof.dr Aleksandar Ljubić, ginekolog.

- Ja ne znam koliko grama mozga treba neko da ima da danas izađe da šeta?! Šta više država treba da učini? Jedino stoprocentno dokazano da deluje kao prevencija je izolacija. To je potpuno odsustvo pameti. Sutra kad završe na respiratoru i kad neko umre biće kriva država - rekla je dr Danica Grujičić. Na pitanje kako njoj deluje privremena bolnica na Sajmu, rekla je "Ok".

Ona je navela da joj korona virus liči na biološko oružje, ali da nema predstavu ko ga je "oslobodio" i zašto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.