KORONA UŠLA U DOM ZA STARE U ZRENJANINU: Poznato i šta se sada dešava u tim objektima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 11:09

KORONA UŠLA U DOM ZA STARE U ZRENJANINU: Poznato i šta se sada dešava u tim objektima!

Prisustvo korona virusa potvrđeno je i u nekoliko beogradskih i kragujevačkih ustanova socijalne zaštite i domova za smeštaj odraslih i starih

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da je korona virus poslednjih dana registrovan i u Domu za smeštaj odraslih i starijih "Nanini konaci" iz Zrenjanina.

Kako su nadležni iz ovog Doma saopštili na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojoj stranici na Fejsbuku, zaražena je samo vlasnica, dok su svi korisnici i ostali zaposleni negativni.

U cilju tacnog informisanja javnosti i srodnika korisnika doma "Nanini Konaci" , obavestavamo iste da je kod svih...

Posted by Dom za stare "Nanini Konaci" Zrenjanin on Sunday, October 18, 2020

Osim u ovoj zrenjaninskoj ustanovi, prisustvo korona virusa potvrđeno je i u nekoliko beogradskih i kragujevačkih ustanova socijalne zaštite i domova za smeštaj odraslih i starih.

Zaključno sa subotom, u ovim ustanovama je potvrđeno prisustvo kovida 19 kod petoro korisnika i devetoro zaposlenih. U saopštenju nije precizirano da li je u zrenjaninskom Domu za smeštaj odraslih i starijih "Nanini konaci" virus registrovan kod korisnika usluga ili zaposlenih.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.