KORONA U NIŠU: Preminuo jedan pacijent zaražen virusom, hospitalizovane 42 osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 16:57

KORONA U NIŠU: Preminuo jedan pacijent zaražen virusom, hospitalizovane 42 osobe

U poslednja 24 sata u niškom Kliničkom centru (KC) preminuo je jedan pacijent zaražen kovidom-19, što je takav peti smrtni slučaj od početka nedelje u toj zdravstvenoj ustanovi.

U kovid objektima KC Niš hospitalizovana su 42 pacijenata, od kojih je kod 28 pacijenata, među kojima nema dece, potvrđen virus korona.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, jedan pacijent je priključen na aparat za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici trenutno je hospitalizovano troje pacijenata, a kod 1 jednog je potvrđen kovid-19.

U tri kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje ukupno je hospitalizovan 31 pacijent, od kojih je kod 14 pacijenata, među kojima nema dece, potvrđeno prisustvo virusa.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.