KORONA STALA NA PUT KVALIFIKACIJAMA: Četiri POZITIVNA igrača neće moći na teren!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 13:06

KORONA STALA NA PUT KVALIFIKACIJAMA: Četiri POZITIVNA igrača neće moći na teren!

UEFA ima stroga pravila.

Fudbaleri Zete stigli su u Andoru, prošli su testove u Crnoj Gori i Španiji, svi su negativni i večeras igraju protiv Engordanije. U sredu put Andore kreće i Iskra, a prva testiranja u Crnoj Gori su dobro pogodila ekipu iz Danilovgrada.

Naime, tri igrača i jedan član stručnog štaba su pozitivni na koronavirus, oni će se na osnovu protokola koji je propisala UEFA ostati u Crnoj Gori, a ostatak ekipe u sredu kreće put Đirone, gde će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se obaviti još jedan krug testiranja.

Kreće Zvezda u novu evropsku sezonu večeras (21.00) na Marakani i to protiv - Evrope, šampiona Gibraltara. Očekuje se lak posao za srpskog šampiona koji je raspucan na startu sezone, a kvota na kombinazziju 1&4+ je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Evropa.

U slučaju da se ponovo javi pozitivan rezultat, Iskra je u velikom problemu, jer postoji mogućnost da kao ekipa Drite sa Kosova, ostane u karantinu od dve nedelje u Španiji, a to automatski znači da gubi utakmicu službenim rezultatom – 3:0.

Podsećanja radi, Iskra u pretkvalifikacijama za Ligu Evrope igra protiv Santa Kolome, a meč je na programu u četvrtak.

Ljubitelji fudbala se nadaju da će ekipa iz Danilovgrada bezbedno stići u Andoru, da će rezultati u Španiji biti negativni, da se Iskra imati priliku da se bori za mesto u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope gde bi igrala sa bugarskom Lokomotivom iz Plovdiva.

Treba podsetiti da su u prvom kolu šampionata Crne Gore, snage odmerili upravo Zeta i Iskra, a da je slavila Iskra u Golubovcima sa 1:0.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.