KORONA SE ZAGRCNULA: Bez mrtvih u Lombardiji posle PET MESECI, Italija danas ima mnogo manje preminulih od Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 19:51

KORONA SE ZAGRCNULA: Bez mrtvih u Lombardiji posle PET MESECI, Italija danas ima mnogo manje preminulih od Srbije

Od početka epidemije 20. februara u Italiji je ukupno zabeleženo 35.045 smrti uzrokovanih covidom-19.

U Poslednja 24 sata u najteže pogođenoj italijanskoj regiji Lombardiji niko nije umro od koronavirusa. Od početka epidemije nije bilo 24 sata bez mrtvih od kovida.

To se nije dogodilo od 22. februara kada je u Kazalpusterlengu preminula 77-godišnja Đovana Karminati, koja se smatra prvom lombardijskom žrtvom koronavirusa.

Osim toga, napravljeno je 7039 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << testova, od kojih su 33 pozitivna. U celoj Italiji u poslednja 24 sata od covida-19 preminule tri osobe, dok ih je juče bilo 14, a otkriveno je još 219 novih slučajeva zaraze, a 143 je proglašeno oporavljenima.

Još uvek su 743 osobe u bolnici, od kojih je 47 u jedinicama intenzivne nege, a 11.648 osoba je još uvek u samoizolaciji.  Do sada je u Italiji od koronavirusa umrlo 35.045 ljudi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.