KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Brojke stagniraju, Beograd na prvom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 16:25

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Brojke stagniraju, Beograd na prvom mestu

U glavnom gradu broj zaraženih stagnira već nekoliko dana

Dobra vest je da se broj obolelih od korona virusa u Srbiji smanjuje iz dana u dan, a samo u jednom gradu je registrovano više od 100 novoobolelih.

, a prema poslednjem preseku u Beogradu je registrovano 435 novoobolelih.

Na drugom mestu liste sa najvećim brojem zaraženih je Novi Sad gde je registrovano 93 pozitivnih na koronu, dok i u ostalim gradovima ima manje od 100.

To su, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dakle, Kraljevo sa 69 obolelih, potom Niš sa 44 novih slučajeva, a onda sledi Kragujevac sa 43 zaraženih.

Nešto bolja situacija je u Šapcu gde je danas zabeležen 41 novi slučaj, dok je u Kruševcu registrovano tačno 38 zaraženih.

Sledi Užice sa 35 slučajeva, Sremska Mitrovica sa 34, dok i Subotica beleži 34 pozitivnih na koronu. U Pančevu je 27 novozaraženih, u Jagodini 24, dok je u Vranju 24. Ostala naseljena mesta u Srbiji registruju manje od 20 pozitivnih lica.

Podsetimo, u poslednja 24 sata u Srbiji na korona virus testirano je 10.240 osoba, od kojih je 1.648 pozitivno, dok je, nažalost, 20 osoba preminula.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 166 pacijenata.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRESEK PO GRADOVIMA Beograd i dalje vodi, četvrti dan za redom sva ostala mesta ispod 100 zaraženih

Izvor: Blic, 21.Jan.2021

Broj obolelih u Srbiji skoro je isti kao juče, opominjući, ali i dalje ispod 1.700 zaraženih. Samo u jednom gradu registrovano je više od 100 novoobolelih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.