KORONA POPUŠTA U SRPSKIM GRADOVIMA: U svim mestima osim u Beogradu manje od 100 novih slučajeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 17:53

KORONA POPUŠTA U SRPSKIM GRADOVIMA: U svim mestima osim u Beogradu manje od 100 novih slučajeva

Ostala mesta su sa manje od 20 pozitivnih lica.

U poslednja 24 sata pozitivno je testirano 1.317 osoba, a Beograd je ponovo jedini grad u našoj zemlji u kome je registrovano više od 100 novoobolelih.

Na prvom mestu po broju zaraženih na koronavirus je Beograd, 405 osoba.

Na drugom mestu po broju obolelih danas je Kragujevac, u kome se beleži blago povećanje broja novoobolelih, sa 61 na 75 osoba.

U Nišu je broj zaraženih u odnosu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jučerašnji presek prepolovljen. Juče ih je bilo 68, a danas je u ovom gradu registoravno 33 slučaja. Slede Kruševac 32, Kraljevo 30, Šabac 28, dok je u Vranju danas 28 pozitivnih osoba.

U Zaječaru su pozitivne 24 osobe, u Užicu 23, dok ih je u Valjevu 21.

Podsetimo, u poslednja 24 sata u Srbiji na koronavirus testirano je 7.730 osoba, od kojih je 1317 pozitivno, dok je, nažalost, 20 ljudi preminulo.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranje: Preminuo jedan kovid pacijent, još 28 novozaraženih

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jan.2021

U ZC Vranje, u protekla 24 časa, jedan pacijent sa potvrđenim virusom Covid-19 j preminuo, saopšteno je iz KC Niš. U istom periodu, u KC Niš, u protekla 24 časa preminuo je takođe jedan kovid pacijent.   Prema poslednjem preseku, u Srbiji je od posledica kovida 19 preminula još 21 osoba,...

Nastavak na OkRadio.rs...

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: U glavnom gradu broj zaraženih stagnira, Novi Sad na drugom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 17:09

U glavnom gradu broj zaraženih stagnira već nekoliko dana..Dobra vest je da se broj obolelih od korona virusa u Srbiji smanjuje iz dana u dan, a samo u dva grada je registrovano više od 100 novoobolelih..., a prema poslednjem preseku u Beogradu je registrovano 442 novoobolelih...Na drugom mestu liste...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.