KORONA PONOVO UZIMA DANAK: Loše vesti - dvojica pozitivnih, PROPUŠTAJU DERBI lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 17:31

KORONA PONOVO UZIMA DANAK: Loše vesti - dvojica pozitivnih, PROPUŠTAJU DERBI lige

Važan duel u borbi za vrh, ali i opstanak.

Fudbaleri Napretka iz Kruševca biće oslabljeni u derbiju 35. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog, pošto su dvojica prvotimaca Luka Milunović i Miloš Milovanović pozitivni na koronavirus.

Vest Hem se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali gubi korak i izgubio je dva poslednja meča, a sa poslednja tri gostovanja kod Barnlija uzeo je samo bod. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,64 i možda pametniji izbor nego dvojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 2,25. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Barnli – Vest Hem.

Ovu informaciju potvrdio je kruševački superligaš.

Napredak je trenutno 11. na tabeli sa 44 boda, dva više od Rada, prvog tima koji se nalazi u zoni ispadanja.

Derbi utakmica Superlige neće biti važna samo zbog borbe za opstanak, nego i zbog borbe za sam vrh tabele. Čukarički je četiri kola pre kraja sezone na trećem mestu i želi da tu i ostane pošto ima samo dva boda više od Vojvodine.

Beograđani trenutno imaju 68 bodova, dok Novosađani imaju 66.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.