KORONA PONOVO HARA KINOM: U jednom gradu opšti haos - beleže najveći skok u poslednja tri meseca

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 02:17

KORONA PONOVO HARA KINOM: U jednom gradu opšti haos - beleže najveći skok u poslednja tri meseca

Od svih prijavljenih slučajeva, čak 36 povezano je sa lokalnom transmisijom virusa

Hongkong je zabeležio novi dnevni rekord - 43 slučaja korona virusa, što je najveći dnevni skok posle više od tri meseca, navodi se u saopštenju Centra za zdravstvenu zaštitu.

, dodaje se u saopštenju.

- S obzirom na to da je epidemiološka sitacija i dalje teška i da se kontinuirano povećava broj slučajeva širom sveta, aplujemo na građane da izbegavaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sva putovanja van granica Hongkonga, ako nisu nužna - navodi se u saopštenju Centra za zdravstvenu zaštitu.

Oni su apelovali na građane i da izbegavaju izlaske iz svojih kuća bez preke potrebe, kao i da izbegavaju socijalne kontake.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.