KORONA ODLAŽE EVROPSKO PRVENSTVO: Nemačka vlada nije htela da izda dozvolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 15:34

KORONA ODLAŽE EVROPSKO PRVENSTVO: Nemačka vlada nije htela da izda dozvolu

Nisu hteli da rizikuju.

Šampionat Evrope u kajaku, kanuu i parakajaku u Duizburgu, drugu godinu zaredom, otkazan je zbog problema izazvanih pandemijom virusa COVID-19.

Juventus se ozbiljno igra sa ugledom i postoji šansa da sledeće sezone ne igra u Ligi šampiona - ako danas (15.00) ne pobedi Atalantu u Bergamu moguće je da sklizne na 5. mesto. Muka za Staru damu je u tome što se i Atalanta bori za istu stvar i ima samo bod manje od nje. Kvota na keca i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojku je ista - 2,65, dok je iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Juventus.

Kako se navodi u saopštenju Evropske kajakaške asocijacije, šampionat koji je trebalo da se održi od 2. do 6. juna, nije dobio dozvolu nemačkih zdravstvenih vlasti.

- Uložili smo vreme i novac kako bismo ove godine dočekali naše prijatelje u Nemačkoj nakon dve godine bez Evropskog prvenstva u kajaku i kanuu sprint. Nažalost, korona je poremetila sve planove i onemogućila domaćinstvo Evropskog prvenstva u kajaku i kanuu sprint. Kajakaški savez Nemačke i tim “Regate Duisburg” traže vaše razumevanje za ovu tešku, ali neophodnu odluku u ovom trenutku - rekao je Thomas Konietzko, predsednik Kajakaškog saveza Nemačke.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazano Evropsko prvenstvo u kajaku

Izvor: B92, 18.Apr.2021

Otkazan Šampionat Evrope u kajaku i parakajaku sprint za seniore...Drugu godinu za redom, zbog problema izazvanih pandemijom virusa COVID-19, otkazano je seniorsko prvenstvo Evrope...Evropska kajakaška asocijacija je zbog odluke lokalnih vlasi u Duisburgu bila prinuđena da još jednom otkaže kontinentalno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.