KORONA NIJE ZAOBIŠLA NI JANKOV TURNIR: Dva učesnika POZITIVNA! Hitno se oglasio Tipsarević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 14:57

KORONA NIJE ZAOBIŠLA NI JANKOV TURNIR: Dva učesnika POZITIVNA! Hitno se oglasio Tipsarević!

Objavljena imena pozitivnih slučajeva.

Svedoci novog udara korona virusa na svetski sport, nakon pozitivnih slučajeva na Adria turu, virus nije zaobišao ni Šampionat Istočne Evrope, trenutno najjače tenisko takmičenje na planeti koje se održava od 15. juna pa sve do 23. jula u Beogradu, čiji je organizator naš proslavljeni reprezentativac Janko Tipsarević, koji je u toku dana saopštio da su dva učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po povratku sa samog nadmetanja - bila pozitivna na testu na SARS-CoV-2.

U pitanju su Matej Šabanov iz Hrvatske i Tomislav Brkić iz Bosne i Hercegovine.

Posle kiksa u Bergamu Lacio mora da pobedi ako hoće da nastavi da se nada tituli. Kec je postavljen na 1,65. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Lacio – Fjorentina.

- Tokom trajanja turnira nismo imali slučajeve da nam se neko požalio da ima simptome korone. Naravno, zbog sveopšte situacije i pored svih mera bezbednosti koje važe kod nas, svima savetujem da urade test, a obaveza je da bilo ko ako posumnja da je inficiran, to prijavi, prekine da učešće u finalu do dobijanja rezultata i bude u izloaciji - istakao je Janko Tipsarević.

Tome je odmah dodao i sledeće:

- Sada počinju dve ženske nedelje turnira u kojem učestvuju sve devojke koje se apsolutno osećaju zdravo i koje nisu imale kontakt da nekim ko je pozitivan na Covid 19. Što se tiče Brkića i Šabanova, tokom trajanja turnira nije postojala indicija da su inficirani. Po povratku sa turnira pojavili su se simptomi, test je pokazao da su pozitivni. Što se tiče ljudi koji su imali kontakt sa njim tokom boravka u Beogradu - rezultati testa su negativni - istakao je naš as.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brkić i Šabanović pozitivni na virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2020

Hrvatski teniser Matej Šabanov i Tomislav Brkić iz BiH, koji su učestvovali na turniru koji organizuje Janko Tipsarević, pozitivni su na korona virus, saopštili su organizatori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.