KORONA NIJE POBEDILA LJUBAV! Stefan i Sandra su imali urnebesno venčanje u Obrenovcu usred epidemije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 22:15

KORONA NIJE POBEDILA LJUBAV! Stefan i Sandra su imali urnebesno venčanje u Obrenovcu usred epidemije!

Dok su mnogi parovi u proteklom periodu otkazali svadbe, Đokići su odlučili da izgovore sudbonosno da.

Dvadesetsedmogodišnji Stefan i šest godina mlađa Sandra stali su pred matičara u Obrenovcu uprkos epidemiji korona virusa, i praksi da se venčanja koja su zakazana za ovo proleće masovno otkazuju.

Venčali su se 18. maja u prisustvu kumova, nije bilo svatova, ručka, muzike, plesa, ali je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obzira na to, ovo bilo venčanje za pamćenje.

Bez obzira na okolnosti, kažu da je čin venčanja bio neobičan, ali u isto vreme lep i nezaboravan.

- I najlepši i najdragoceniji dan u mom životu. Trebalo je da svadba bude 17. maja, međutim promenilo je sve ovo, pa smo odlučili da 18. maja budemo ovde ispred opštine da se nađemo sa kumovima, da se venčamo i da završimo tu ceremoniju - kaže Stefan.

Stefan nije bio u odelu, a ni Sandra u venčanici, ali zato su morali da imaju maske i rukavice.

- Ja sam malo alergična na rukavice, ne volim da nosim ni masku, i za potpis nam je bilo teško. Bilo mi je samo da skinem masku - kaže Sandra.

I prvi poljubac mladenci će dugo pamtiti.

- Poljubac je bio preko maske, a potpisivanje u rukavicama. Malo je bežala hemijska, ali zadržali smo je na papiru - kaže Stefan kroz smeh.

Sandra je u osmom mesecu trudnoće, tako da će se vrlo brzo ostvariti i u ulozi majke, a nakon toga biće prilike i za slavlje.

Đokićima su stigle i prve čestitke, a mnogi su se iznenadili kada su videli slike sa venčanja.

Sandra nije bacala bidermajer, nije imala venčanicu i svadbenu tortu. Stefan nije išao po mladu i slavio sa prijateljima.

Venčanje nije bilo onakvo kakvo su sanjali celog života, ali bračni par Đokić dokazao je da im korona virus nije pokvario planove i najlepši trenutak u životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.