KORONA NEMILOSRDNA U CRNOJ GORI: Još 193 nova slučaja zaraze, pet osoba preminulo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 18:42

KORONA NEMILOSRDNA U CRNOJ GORI: Još 193 nova slučaja zaraze, pet osoba preminulo

U poslednja 24 sata prijavljen je oporavak kod 150 pacijenata

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od poslednjeg preseka završile PCR analizu 657 uzoraka na novi koronavirus.

U laboratorijama Instituta i drugim laboratorijama u državi koje sprovode PCR dijagnostiku na novi koronavirus ukupno je registrovano 193 novopozitivnih slučajeva infekcije.

- Od jučerašnjeg preseka Institutu su stigle prijave za pet smrtnih ishoda kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << COVID19 pozitivnih pacijenata iz Podgorice (2), Kotora, Pljevalja i Bara, rođenih 1947. (2), 1956, 1939. i 1932. godine, a koji su lečeni u KCCG (3) i OB Bar (2) - saopšteno je iz IJZCG.

Najviše novih slučajeva infekcije registrovano je u Podgorici, njih 72.

U Nikšiću je registrovano 25 slučajeva, Rožajama 18, Bijelom Polju 12, Beranama 10, Budvi devet, Baru i Cetinju po osam, Ulcinju sedam, Pljevljima šest, Mojkovcu pet, Žabljaku četiri. Po dva slučaja zabilježena su u Herceg Novom, Andrijevici i Tuzima, i po jedan u Kotoru, Plavu i Danilovgradu.

Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom od početka juna meseca iznosi 170, a od početka godine 179.

.

Ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 3.995.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.