KORONA NE POPUŠTA NA APENINIMA: 15 slučajeva ZARAZE u klubu Serije A!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 12:05

KORONA NE POPUŠTA NA APENINIMA: 15 slučajeva ZARAZE u klubu Serije A!

Pred sam nastavak prvenstva.

Gazda Sampdorije Masimo Ferero je rekao da je u tom klubu bilo bar 15 slučajeva koronavirusa i da su virusom bili zaraženi igrači i članovi stručnog štaba.

Poslednju utakmicu pre pandemije koronavirusa Sampdorija je odigrala protiv Verone. Slavila je 2:1, a zatim je usledila višenedeljna pauza. 20. juna bi prvi naredni meč ovaj tim trebalo da igra protiv Intera.

- Srećni smo zbog nastavka. Nastavak sezone znači da je čudovište >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koronavirus nestalo. Borili smo se protiv nevidljivog neprijatelja ali uvek smo govorili da možemo da počnemo sa utakmicama ako uslovi budu kako treba - kazao je prvi čovek kluba Masimo Ferero.

- Najvažnija stvar je da igramo. Sampdorija će igrati sa svima, prvi sam tražio da se utakmice odlože. Možda je bilo potrebno i malo sreće. Nas je korona baš pogodila, ali svi momci su sada dobro. Tužno je jer nismo znali ništa o bolesti. Imali smo bar 15 slučajeva i to nije šala - dodao je Ferero.

Tim iz Đenove inače uopšte nije bezbedan i predstoi mu ozbiljna borba za opstanak sa Lećeom i Đenovom koji imaju po bod manje, a blizu opasne zone su i Torino i Udineze.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.