KORONA NE MIRUJE NA ISTOKU SRBIJE: Situacija preteća, 28 novih slučajeva, ukupno aktivnih 315

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 17:31

KORONA NE MIRUJE NA ISTOKU SRBIJE: Situacija preteća, 28 novih slučajeva, ukupno aktivnih 315

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Boru hospitalizovano je 46 pacijenata

U Boru je u poslednja 24 sata zabeleženo 28 novih slučajeva zaraze virusom korona, pa je tako ukupan broj aktivnih slučajeva virusne infekcije na teritoriji tog grada 315, podaci su Zavoda za javno zdravlje "Timok".

, od kojih su 43 pozitivna na virus.

U toku jučerašnjeg dana u kovid ambulantu "Rudar" na prvi pregled javilo se 25 pacijenata sa potencijalnim simptomima virusa, zabeleženo je 20 kontrolnih pregleda, dok je na prijemnim bolničkim odeljenjima obavljeno 40 pregleda.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 73 novoobolela od kovida u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2021, 12:20

Od 388 testiranih u Jablaničkom okrugu, 73 osobe su dobile pozitivan nalaz na virus korona, pokazuju podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje. Najveći broj novoobolelih je i dalje u Leskovcu, gde su potvrđena nova 42 slučaja kovida...Na drugom mestu po broju novih slučajeva je Vlasotince sa...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.