KORONA NA JUGU SRBIJE: Smanjuje se broj pregleda u kovid ambulantama, zaraženo još 23 osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 16:55

KORONA NA JUGU SRBIJE: Smanjuje se broj pregleda u kovid ambulantama, zaraženo još 23 osobe

I najnoviji podaci o zarazi koronom govore da u proseku svaki deseti testirani pacijent ima pozitivan nalaz na virus iako se broj pregleda u kovid ambulantama na području Jablaničkog okruga smanjuje.

U poslednja 24 časa u leskovački Zavod za javno zdravlje(ZZJZ) stiglo je 215 rezultata testiranih pacijenata od kojih su 23 pozitivna.

U Leskovcu je uzorkovano 148, a pozitivan nalaz je dobilo 16 pacijenata. Vlasotince ima pet, a Lebane dva novoobolela. Virus je registrovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod 10 zaposlenih i tri nezaposlene osobe, sedam penzionera, dva učenika i jednog deteta.

Trenutno se čeka na 90 rezultata osoba koje su uzorkovane u leskovačkom ZZJZ, Opštoj bolnici i domovima zdravlja okruga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.