KORONA KOSI CRNU GORU: Obolelo još 496 ljudi, preminulo sedam osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 18:22

KORONA "KOSI" CRNU GORU: Obolelo još 496 ljudi, preminulo sedam osoba

U poslednja 24 sata prijavljen je oporavak kod 240 pacijenta.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje i druge laboratorije u državi koje se bave laboratorijskom dijagnostikom novog koronavirusa su od poslednjeg preseka završile analize 1.299 uzoraka, među kojima su ukupno registrovana 496 novopozitivna slučaja infekcije sa SARS-CoV-2.

Od jučerašnjeg preseka Institutu je prijavljeno 7 smrtnih ishoda povezanih sa COVID19 infekcijom koje su prijavili OB Bar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (2), KCCG (2), OB Bijelo Polje, DZ Tivat i OB Nikšić po jedan. Preminuli pacijenti su bili iz Podgorice (2), Nikšića, Bijelog Polja, Budve, Tivta i Kotora. Najstariji preminuli imao je 83 (rođ. 1937.) a najmlađi 60 godina (rođ. 1960.).

Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom od početka juna meseca iznosi 311, a od početka godine 320.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve, kao i broj oporavljenih u protekla 24 časa, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori iznosi 4.434.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim koronavirusom je 19.210.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.