Izvor: Blic, 25.Sep.2021, 01:41

"KORONA JE STAVILA NA TEST NAŠU NACIJU" Premijerka Brnabić na Generalnoj debati UN govorila o pandemiji i Kosovu i Metohiji

Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se u Njujorku na generalnoj debati svetskih lidera, u okviru 76. zasedanja Generalne skupštine UN.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRNABIĆ U UJEDINJENIM NACIJAMA "Spirala nasilja nad Srbima na KiM kulminirala je ove nedelje, Priština mora da počne da primenjuje sporazum iz Brisela"

Izvor: Blic, 25.Sep.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u Njujorku, u generalnoj debati svetskih lidera u UN, poručila da za Srbiju, od svih izazova sa kojima se suočava, najveći razlog za zabrinutost predstavlja očuvanje mira i stabilnosti u južnoj srpskoj pokrajini Kosovo i Metohija.

Nastavak na Blic...

Brnabić u UN: Priština iracionalnom demonstracijom sile rasplamsala veliku krizu

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u obraćanju u Generalnoj skupštini UN u Njujorku izjavila da je Priština iracionalnom demonstracijom sile rasplamsala veliku krizu ali da Beograd ostaje posvećen pronalaženju rešenja zasnovanog na kompromisu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.