KORONA JE KRIVA ZA SVE: Bivši selektor Srbije ostao bez posla u Iranu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KORONA JE KRIVA ZA SVE: Bivši selektor Srbije ostao bez posla u Iranu (FOTO)

Kraj uspešne saradnje.

Igor Kolaković nije više selektor Irana. Sasvim neočekivano ostao je bez posla, iako je imao sjajne rezultate sa ovom selekcijom.

- Čelnici Odbojkaškog saveza Irana su me kontaktirali, obavili smo razgovor, na

osnovu kojeg je bilo jasno da je vreme da se raziđemo. Naime, meni ugovor ističe 1. septembra, a dogovor je bio da se moj angžaman završi sa Olimpijskim igrama u Japanu. Međutim, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusa, Igre su otkazane do 2021. godine, a odbojkaši Irana samim tim neće imati nikakve aktivnosti niti velika takmičenja godinu i po dana. S obzirom da je Iran zemlja koja je žestoko pogođena koronavirusom, da mora da vodi računa i o ekonomskoj, pored zdravstvene situacije u zemlji, predložen je sporazumni raskid saradnje, a ja sam pristao na to- rekao je Kolaković za Sport Klub.

Iran to Part Company with Igor Kolakovic Iran to Part Company with Igor Kolakovic

According To Iran News, Iran volleyball federation is not #IgorKolakovic #IRAN #Iranvolleyballfederation #Volleyball https://t.co/CXHAa5xvzo pic.twitter.com/LUyWpuCu4K

— irannewsdaily (@irannewsdaily) March 26, 2020

Nekadašnji selektor Srbije je na klupu Irana seo 2017. godine i od tada ređa uglavnom uspehe. Iran je za to vreme osvojio šampionat Azije, zlatnu medalju na Azijskim igrama, bio je učesnik finalnog turnira Lige nacija prošle godine, a uz to je izborio plasman i na Olimpijske igre u Tokiju.

U saopštenju Iranskog odbojkaškog saveza piše da je saradnja prekinuta jer su Igre u Tokiju pomerene za sledeću godinu. Sada će da traže novog selektora, a želja je da to ponovo bude stranac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.