KORONA IH VRAĆA NA STARO: U Bundesligi ponovo bez publike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 08:54

KORONA IH VRAĆA NA STARO: U Bundesligi ponovo bez publike!

Mere sve rigoroznije.

Nemačka Bundesliga ponovo će se igrati bez navijača nakon što je privremeni povratak gledalaca na fudbalske stadione prekinut zbog porasta broja zaraženih korona virusom u Nemačkoj. Kancelarka Angela Merkel i guverneri 16 država usvojili su danas niz novih organičenja u pokušaju da zaustave širenje virusa.

Profesionalne fudbalske utakmice će se od ponedeljka pa do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novembra igrati bez navijača, dok su amaterski sportovi u potpunosti obustavljeni sa izuzetnom pojedinačnog treniranja. Mečevi Bundeslige su se od početka nove sezone igrali pred ograničenim brojem ili bez navijača, a klubovi su se pridržavali lokalnih ograničenja na osnovu stope zaraze.

The Bundesliga will have to play without fans again after the tentative return of spectators was cut short due to rising coronavirus infections in Germany.

by @cfaheyap https://t.co/tbr8n9GklK

— AP Sports (@AP_Sports) October 28, 2020

Borusija Menhengladnah i Šalke su već ranije najavili da će se njihove utakmice predstojećeg vikenda igrati pred praznim tribinama, baš kao i večerašnja utakmica Borusije Dortmund i Zenita u Ligi šampiona.

Nemačka agencija za kontrolu bolesti ranije je prijavila rekordnih 14.964 novih infekcija korona virusom u prethodna 24 sata. Zabeleženo je još 27 smrtnih slučajeva povezanih sa kovidom-19, povećavajući ukupan broj umrlih na 10.098.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.