KORONA HARA OSTRVOM: U Premijer ligi OTKRIVENO još 8 pozitivnih slučajeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 22:11

KORONA HARA OSTRVOM: U Premijer ligi OTKRIVENO još 8 pozitivnih slučajeva

Alarm je upaljen.

Iz sedišta Premijer lige saopšteno je, da je tokom poslednjeg kruga testiranja fudbalera i članova ekipa u najjačem engleskom rangu, pronađeno još osam pozitivnih na korona virus.

Kako se navodi u saopštenju, od 18. do 24. januara testirano je 2.528 fudbalera i članova ekipa, osam je pozitivno i svi se nalaze u strogoj izolaciji.

Podsetimo, rukovodstvo Premijer lige je zbog pandemije najveće pošasti današnjice, do sada otkazalo šest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mečeva, a poslednji primer je bio duel između Aston Vile i Evertona, koji je trebao da se odigra 24. januara.

Premijer liga je tražila od fudbalera da "promene ponašanje" posle novih pravila, koja su uvedena kako bi se sprečilo širenje zaraze. Od aktera se traži da održavaju distancu, koliko je to moguće tokom mečeva, a naročito u situacijama kada slave postizanje golova.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.