KORONA HARA NA JUGU SRBIJE: Raste broj hospitalizovanih i broj prvih pregleda u kovid ambulanti u Vranju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 11:28

KORONA HARA NA JUGU SRBIJE: Raste broj hospitalizovanih i broj prvih pregleda u kovid ambulanti u Vranju

U kovid ambulanti  tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 248 pregleda.

U kovid bolnicama vranjskog Zdravstvenog centra trenutno je hospitalizovano 100 pacijenata, od kojih je 87 pozitivno na korona virus, potvrdila je za Novosti direktotrka vranjskog Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić.

Sa bronhopneumonijom je 98 pacijenata, na kiseoniku 45. U predhodna 24 sata primljeno je 15 pacijenata, otpušteno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 11. Trenutan broj slobodnih postelja je 50.

U kovid ambulanti  tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 248 pregleda, a ukupan broj prvih pregleda je 147. Uzorkovana je krv kod 152 pacijenta i sačinjeno je 138 RTG pluća. Takođe, urađena su 23 brza testa, dva PCR i 171 antigenska testa, a dijagnostikovana bronhopneumonija kod 26 pacijenata.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.