KORONA HARA - LUKAKU SLAVI: Policija RASTURILA žurku Interovog fudbalera

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 15:16

KORONA HARA - LUKAKU SLAVI: Policija RASTURILA žurku Interovog fudbalera

Munjevita reakcija.

Milanska policija prekinula je rođendansku proslavu fudbalera Intera Romela Lukakua u jednom hotelu u centru grada zbog nepoštovanja epidemioloških mera, javlja italijanska agencija ANSA.

U finalu Kupa Nemačke (20.45) sastaju se RB Lajpcig i Dortmund, dve ultraofanzivne ekipe, pa nas verovatno očekuje sjajan meč. Kvota na keca je 2,70, na dvojku 2,65, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Dortmund. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U policijskom izveštaju piše da je u četvrtak u ranim jutarnjim časovima u restoranu jednog milanskog hotela zatečeno više od 20 osoba koji su proslavljali 28. rođendan belgijskog reprezentativca, koji je nekoliko sati ranije bio strelac jednog gola u pobedi Intera nad Romom 3:1.

Za kršenje policijskog časa, koji u Milanu važi od 22 sata do 05 ujutro, propisana je novčana kazna.

Prema poslednjim informacijama za protekla 24 sata u Italiji je od posledica korona virusa preminula 251 osoba, 53 više u odnosu na prethodni dan.

Italija do sada registrovala više od 123.000 žrtava korona virusa , po čemu zauzima drugo mesto u Evropi, odmah iza Velike Britanije, a sedmo u svetu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.