KOLIKO RUSI POŠTUJU PREDSEDNIKA: Šta se desilo sa Putinovim rejtingom tokom korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 19:32

KOLIKO RUSI POŠTUJU PREDSEDNIKA: Šta se desilo sa Putinovim rejtingom tokom korona virusa

Kada bi izbori za Državnu dumu bili održani krajem maja, vladajuća Ujedinjena Rusija bi osvojila 33,9 odsto glasova

Popularnost ruskog predsednika Vladimira Putina porasla je između 18. i 24 maja na 65 odsto, dok je na početku meseca iznosila 61 odsto, rezultati su ankete koju je sproveo ruski Centar za istraživanje javnog mnjenja.

Centar navodi da je porastao i kredibilitet predsednika države, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je na pitanje da li veruju Vladimiru Putinu 68,9 ispitanika odgovorilo sa "da".

Na sajtu Centra se navodi da je popularnost premijera Mihaila Mišustina porasla sa 37,1 odsto na 39,5 odsto.

Aktivnosti vlade je podržalo 37,7 odsto ispitanika, dok je taj broj prethodno bio 36,5 odsto.

, Komunistička partija bila bi druga sa 14,5 odsto, dok bi Liberalno-demokratska partija Rusija osvojila 11,5 odsto glasova.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anketa: Popularnost Putina u porastu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020, 03:10

Popularnost ruskog predsednika Vladimira Putina porasla je između 18. i 24 maja na 65 odsto, dok je na početku meseca iznosila 61 odsto, rezultati su ankete koju je sproveo ruski Centar za istraživanje javnog mnjenja...Centar navodi da je porastao i kredibilitet predsednika države, pa je na pitanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.