KAKAV MALER ZA ZVEZDE FILADELFIJE: Embid i Simons propuštaju Ol star meč, razlog je frizer (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 23:47

KAKAV MALER ZA ZVEZDE FILADELFIJE: Embid i Simons propuštaju Ol star meč, razlog je frizer (FOTO)

Moraće u karantin zbog korona virusa.

Košarkapši Fildelfija Seventisiksersa Džoel Embid i Ben Simons izarani su da učestvuju na Ol star meču NBA lige, ali ga ipak neće igrati.

Razlog tome je što su obojica bili u kontaktu sa frizerom koji je dobio pozitivan nalaz na korona virus, a po strogim protokolima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA lige Embid i Simons moraju da budu u karantinu sedam dana. Embid je čak trebalo da bude u startnoj postavi na meču, ali će ga zameniti Zion Vilijams.

Zion Williamson will replace Joel Embiid as a starter on Team Durant tonight, according to @wojespn.

He will become the 4th youngest player to start an All-Star Game behind only Kobe Bryant, LeBron James, and Magic Johnson. pic.twitter.com/rdC9ijOuGW

— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) March 7, 2021

Ol star utakmica igra se u u ponedeljak u dva časa ujutru po srednjeevropskom vremenu, a domaćin meča je Atlanta. Igraće Tim Lebrona Džejmsa protiv Tima Kevina Durenta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nije bilo zaraženih korona virusom na Ol-star utakmici u NBA ligi

Izvor: Danas, 08.Mar.2021, 19:32

Uprava košarkaške NBA lige saopštila je danas da nijedan učesnik Ol-star utakmice u Atlanti nije bio pozitivan na korona virus.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.