Još 63 novozaražene osobe od kovida u Nišu, broj pregleda ispod hiljadu dnevno

Izvor: JužneVesti.com, 30.Apr.2021, 12:09

Još 63 novozaražene osobe od kovida u Nišu, broj pregleda ispod hiljadu dnevno

Od 306 testiranih osoba u toku prethodnog dana kod 63 njih potvrđen je virus korona, pokazuju poslednji podaci Doma zdravlja Niš. Za razliku od srede kada je broj pregleda bio 785, podaci za četvrtak pokazuju nešto veći broj, te se u kovid ambulante javilo 819 ljudi, saopštavaju iz te ustanove.

Broj novoobolelih od kovida u Nišu je i dalje dvocifren, a u odnosu na izveštaje iz prethodne nedelje, smanjuje se i broj prvih pregleda.

Od ovog broja 158 njih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << javilo se prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok je 661 obavilo kontrolni pregled - navode na sajtu Doma zdravlja

Od ukupnog broja testiranih skoro petina je bila pozitivna na virus.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku primili su 66 pacijenata kojima je urađena radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 321 laboratorijsku analizu - saopštavaju iz Doma zdravlja.

Podsetimo, i pored mirnije i bolje epidemiološke situacije u Nišu, lekari su istakli da još nije vreme za opuštanje.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.